Word donateur

gepubliceerd 20-08-2012 12:55, Laatste wijziging: 25-02-2015 14:52

Ja, ik word donateur! Om ervoor te zorgen dat de mensen die de kleding naaien niet meer worden uitgebuit.

De Schone Kleren Campagne wil dat er alleen nog maar eerlijke kleding te koop is. Dat kan alleen als de mensen die de kleding maken het goed hebben: een veilige werkplek, normale werktijden, lid kunnen worden van een vakbond en een leefbaar loon. Heel gewoon, maar helaas nog verre van de realiteit voor de ruim 30 miljoen kledingarbeiders in de wereld.

Wij werken met succes aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden voor de mensen die onze kleding maken. Via campagnes, gesprekken met bedrijven en overheden en directe ondersteuning van arbeiders in productielanden als India, Bangladesh en Cambodja.

Jij kunt hierbij helpen! Steun ons met een financiële bijdrage van minimaal €15 per jaar en je levert een bijdrage aan een eerlijkere kledingindustrie.

Word donateur en vul snel onderstaand formulier in. Samen gaan we voor een uitbuitingsvrije kledingindustrie!

Alvast heel veel dank!

PS: De Schone Kleren Campagne is erkend als goed doel met ANBI-status. Dat betekent dat je onder voorwaarden een gift kunt aftrekken van de belasting.

ANBI

De Schone Kleren Campagne staat je contactgegevens nooit aan anderen af.
Een eenmalige donatie overmaken mag natuurlijk ook.
Maak dan je gift over op rekeningnummer NL95 TRIO 0197 7781 27 t.n.v. Schone Kleren Campagne o.v.v. "gift" - heel erg bedankt!