Schone Kleren Campagne kledingruilpakket

gepubliceerd 18-02-2016 13:55, Laatste wijziging: 03-06-2016 10:14
Organiseer je eigen feestje met dit kledingruilpakket. Het brievenbuspakket bevat alles wat je nodig hebt om een ruil te organiseren, en mooi materiaal om aandacht te geven aan de vrouwen die de mode maken.
Schone Kleren Campagne kledingruilpakket

Kledingruilpakket - foto: ZEPPA

Volgens het CBS gooien we in Nederland jaarlijks 180 miljoen kilo textiel weg, daarvan wordt 70 miljoen kilo gerecycled. Wereldwijd wordt volgens Modint zelfs 40% van de kleding ongedragen weggegooid. Super zonde toch? Jij hebt vast ook wel kleding in je kast hangen dat je nooit meer draagt. Een miskoop, een kleur die je toch niet goed staat, of het zit toch net niet lekker. Laat het niet liggen, gooi het niet weg, maar maak iemand anders er blij mee! 

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje

In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om zelf een geslaagd kledingruilfeestje te organiseren: een overzichtelijk stappenplan, materiaal over het werk van Schone Kleren Campagne, prachtige foto's van kledingarbeidsters uit Cambodja en Bangladesh die Marieke van der Velden maakte en zelfs een aantal kledinghangers! Blijft er kleding over? Geen probleem, want met de bijgeleverde kledingzak kun je dit doneren aan Sympany de organisatie die kleding inzamelt voor het goede doel.. Door het pakket hebben we langer plezier van de kleding waar kledingarbeidsters zo hard aan hebben gewerkt.

Lancering feestpakket

Op zondag 6 maart organiseert Schone Kleren Campagne in samenwerking met Little Green Dress een kledingruilfeestje. Deze vindt plaats in LE:EN, Heuveloord 140 in Utrecht. Na afloop krijg je een pakket mee naar huis. Kom ook! Meld je aan via deze link.

Bestel het kledingruilpakket

en we sturen het kledingruilpakket naar je op. En als je zes euro naar ons overmaakt als bijdrage in de verzendkosten zijn we je eeuwig dankbaar. Meer mag ook! :) 

We hebben het kledingruilpakket gemaakt samen met Little Green Dress, expert op het gebied van kledingruilfeestjes. Het ontwerp is van ZEPPA, de foto's © Marieke van der Velden.

Kledingruilpakket