Kom je naaien? Vrijwilligers gezocht!

gepubliceerd 08-04-2016 10:10, Laatste wijziging: 08-04-2016 10:07
Voor een actie in mei in Amsterdam zoeken we vrijwilligers die minimaal 2 uur willen werken achter de naaimachine. Ervaring is niet vereist, wel een beetje handigheid met de naaimachine. Kom ervaren hoe het is om te werken aan de kleding die je draagt. Heb je interesse en ben je beschikbaar in de periode van 10 t/m 15 mei, meld je aan!

Schone Kleren Campagne zet zich ruim 25 jaar in voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. En dit is hard nodig. Extreme overuren, onveilige situaties en hongerlonen zijn nog altijd een realiteit voor de voornamelijk vrouwen die in deze fabrieken werken. Onder de noemer ‘Women Power Fashion’ organiseert Schone Kleren Campagne samen met Mama Cash dit jaar een aantal activiteiten om de omstandigheden waarin de vrouwen verkeren onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor projecten die de zelfstandigheid van vrouwen vergroten. Een van deze activiteiten vind plaats in Amsterdam van 10 tot en met 15 mei 2016.

Functie

Voor deze actie zijn we op zoek naar vrijwilligers die achter de naaimachine willen werken. Het gaat om stoffen tasjes (een simpel patroon) dus je hoeft geen expert te zijn, alleen handig en betrokken!

Wat vragen wij

We vragen iedere vrijwilliger minimaal één dienst van 2 uur te werken. Je bent beschikbaar tussen 10 en 15 mei. De werktijden zijn tussen 10:00 en 18:00 uur.

Aanmelden

Wil je meehelpen? Meld je dan aan via onderstaand mailadres. Zodra de aanmelding bij ons binnen is, ontvang je een uitnodiging voor de vrijwilligersbijeenkomst. Op deze avond ontmoet je de andere vrijwilligers en krijg je meer informatie over de actie.

Interesse? Meld je dan aan! Mail naar Susanne Kuiper, coördinatie vrijwilligers: susanne@studiobreedbeeld.nl