Over Schone Kleren Campagne

Schone Kleren Campagne gaat voor een wereld waarin alleen kleding te koop is die onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. Sinds 1989 brengt de Schone Kleren Campagne (SKC) verschillende organisaties die zich met kleding bezighouden samen, om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. 

> Lees meer

SKC Overzicht

Missie en visie

Schone Kleren Campagne heeft als doel het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de positie van arbeiders in de wereldwijde kledingindustrie. Alle kleding hoort onder goede arbeidsomstandigheden te worden gemaakt, waarbij arbeiders de vrijheid en mogelijkheid hebben om hun eigen (mensen)rechten zeker te stellen. Wij baseren onze campagnestrategieën en activiteiten op de ervaringen en input van de miljoenen, voornamelijk vrouwelijke, arbeiders welke samen met onze partners worden uitgewerkt. We wijzen niet alleen op misstanden, maar dragen ook constructieve oplossingen aan.
> Lees meer

SKC Contact

Contact

Neem hier contact met ons op.

> Lees meer

SKC Netwerk

Netwerk

Samen sta je sterk. Schone Kleren Campagne werkt intensief samen met mensen en organisaties in Nederland maar ook daarbuiten in Europa en in productie- en consumptielanden.

> Lees meer

archives

Colofon

Over deze site: copyrightsbepalingen, en ondersteuning van organisaties.
> Lees meer

Missie en visie

Schone Kleren Campagne heeft als doel het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de positie van arbeiders in de wereldwijde kledingindustrie.

Alle kleding hoort onder goede arbeidsomstandigheden te worden gemaakt, waarbij arbeiders de vrijheid en mogelijkheid hebben om hun eigen (mensen)rechten zeker te stellen.